Koncept

Manifik Hudpleje. 

Er du til nydelse & afslapning langt væk fra stress & jag. Kan du lide at blive forkælet med dejlige varme tæpper samt stille behagelig musik for krop & sjæl. Her vil du opleve noget af det ypperste inden for hudpleje & makeup serier. Jeg tilbyder som Aut. & lægeeksam. kosmetolog / hudterapeut med 20 års erfaring, en række lækre skønhedsbehandlinger, som jeg håber vil tryllebinde dig i en skøn atmosfære her på klinikken.

 

Hudplejeserien DERMALOGICA 

En miljøbevist serie med økologiske ingredienser, der ikke er testet på dyr og pakket i genbrugsmateriale. DERMALOGICA anvender ej heller kunstig farve eller duftstoffer, slet ingen alkohol, parfume, lanolin eller mineralske olier. Husk !! " flot hud kommer af sund hud ". Så tænk over hvad du smører på din krop og ansigt. En serie hvor der er taget højde for både os mennesker og ikke mindst naturen.

 

Makeupserien JANE IREDALE. 

En mineral makeupserie, der er en sand forlængelse af Dermalogicas hudplejeserie, den mest avancerede makeup i hele verden. Jane Iredale mineral makeup er ikke tilsat kemiske konserveringsmidler, kunstige farve- eller fyldstoffer. Jeg mener, det er vigtigt at du ved, hvad du bruger på din hud, som er kroppens største organ. Det er den, som skal beskytte os fra de mange udefra kommende påvirkninger. Den hud du altid har drømt om er kun et penselstrøg herfra.

 

Gavekort 

Gavekort kan købes elektronisk på hjemmesiden og inde på klinikken. Du bestemmer selv om det skal være et beløb eller en behandling, der står på gavekortet. Behandlingen kan altid laves om, hvis andet ønskes af modtageren. 

 

Aflysningsregler 

Det kan ske, at du bliver forhindret til din aftale hos os. Skulle det ske, skal du ringe afbud til Manifik Hudpleje på telefon 27584164 senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud vil du blive faktureret 50% af behandlingens beløb.

 

Betaling 

Manifik Hudpleje modtager kontant betaling, Dankort, Visadankort og Visa. Vi giver ikke penge tilbage på købte produkter og gavekort, men udsteder gerne et tilgodebevis.

 

Parkering 

Der er 4 timers fri parkering på P-pladsen ved klinikken, så husk at sætte P-skiven.