Anbefalinger

"Junie fra Manifik Hudpleje får min allerstørste anbefaling! 

Når du træder ind på klinikken, mærker man med det samme at der er ét fokus. Fokusset er kunden! Der er altid en dæmpet og afslappende musik under behandlingerne, man får tilbudt en plads i stolen og her i de kolde måneder, får man et varmt tæppe om sig. 

Hvis man er i tvivl om noget ift. behandlingen eller andre tillæg til ens behandling, så får du grundig vejledning. Junie er hele tiden opdateret på nye produkter og hun har virkelig styr på tingene.

Jeg er mor til 2 små piger, så det med at prioriterer sig selv, kender mange andre mødre nok også - det er ikke øverst på hitlisten. Men hvis jeg skal forkæle mig selv, så får jeg også fodbehandling eller ansigtsbehandling hos Junie.
- Det allerbedste er at nyde en ansigtsbehandling, og man kan mærke at produkterne gør sin virkning, mens Junie’s kolde fingre, danser hen over ens ansigt imens hun står og nynner.

Jeg bor på Djursland, men jeg tager gerne turen op til Aars. Det før jeg fordi, jeg har været fast kunde hos Junie en del år, så en behandling ved Junie er ikke bare en behandling af en kosmetolog , det er også min “lille terapi time for sjælen.

Simone"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Kan kun anbefale Manifik Hudpleje

Jeg kommer på klinikken fordi jeg får en fantastisk kundeservice og min hud har rigtig godt af behandlingerne og så er Dermalogica nogle fantastiske produkter.'
Vil helt sikkert anbefale klnikken til alle jeg kender.

Alan"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Total afslaning

Jeg kommer på klinikken fordi jeg får den bedste behandling i en rolig og afstressende atmosfære. Junie har flere gange lagt makeup på mig, med et fantastisk resultat. Og her er der ingen stress, men god tid som giver mig en indre ro. Total afslapning.

Tanya"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Meget afslappende efter en travl arbejdsdag

Jeg kommer hos Junie, fordi min hud har godt at det (får altid ansigtsbehandling) og Junie er god til at vurdere, hvad min hud har brug for. Det er ALTID dejligt at komme hos Junie og meget afslappende efter en travl arbejdsdag.

Line"

★ ★ ★ ★ ★

 

"Dejlig rolig atmosfære

Jeg kommer på klinikken og får en månedlig behandling tilpasset mine behov i en dejlig rolig atmosfære og føler mig altid velkommen.​ 
Jeg får altid den behandling og vejledning, som jeg har brug for og forespørger. Bliver aldrig prakket noget på, som jeg ikke har brug for. ​

Lene"

★ ★ ★ ★ ★