Behandlinger

ANSIGTSBEHANDLINGER

Pro Power Peeling ansigtsbehandling

Jeg er stolte over, at kunne tilbyde en helt ny behandling: BioSurface™ Peel, som er Dermalogicas første kemiske peeling nogensinde – udviklet kun til klinikbrug, og kun tilgængelig ved certificerede kosmetologer, der er specialuddannede i netop denne peeling.

BioSurface™ Peel kan bruges mod en række forskellige hudtilstande f.eks. til at reducere ru hud, mindske forekomsten af fine linjer, til at hjælpe med at behandle hyperpigmentering, pseudofolliculitis (buler forårsaget af barbering) eller inflammation grundet acne. BioSurface™ Peel har mange af de fordele, som traditionelle kemiske peelinger også har, men ikke ulemperne: Ingen rødme efter peelingen og ingen lange perioder, hvor du ikke kan modtage behandlinger grundet bivirkninger.

For at sikre de bedste resultater anbefales et forløb med mindst tre BioSurface™ Peel i løbet af efteråret, vinteren eller foråret, da dit ophold i solen efter behandlingen bør begrænses.

Kom ned i klinikken og hør mere om, hvordan et behandlingsforløb med BioSurface™ Peel vil være til gavn for netop DIN hud.

Digital Detox ProSkin 60 ansigtsbehandling

Førstehjælp til dit ansigt. En hurtig intensiv behandling af dit akutte eller største hudproblem i ansigtet. Eks. tørhedslinier, mild eksem, rødmen ( rosacea ), udbrud omkring næse, kinder eller mund. Områder i huden som er voldsom grovporret eller udpint osv. Kom ind på klinikken og få råd og vejledning.

ProSkin 30 ansigtsbehandling

En skræddersyet behandling som tager udgangspunkt i din huds individuelle behov

Eksklusiv Ansigsbehandling

Afrens, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, massage af ansigt, nakke og skuldre, maske, halsmaske, øjenmaske, toner, booster, øjncreme, dagcreme.

Inkl. afsluttende flot makeup i Jane Iredale produkter.

 

IonActive Power Treatment

 

NYHED !! IonAktive Power  treatment.

Målrettet behandling til vanskelige hudtilstande.

Denne med virkningsfulde behandling kombinerer termisk aktivitet den nyeste teknologi for at fremme produktpenetrationen for hurtigere effektive resultater. Hjælper med at behandle ældningstegn, Eksems hud,  uens hudfarve, acne.

Pris 595 kr.

Mini ansigtsbehandling

Afrensning, peeling, damp, massage af ansigt, maske, toner, øjencreme, dagcreme.

Klassisk Ansigtsbehandling.

Afrens, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, massage af ansigt, nakke og skuldre, maske, toner, dagcreme, øjencreme.

Age Smart Ansigtsbehandling med virkefuld ultralyds apparat.

Den intelligente investering i din huds fremtid. I denne behandling arbejdes der med mælkesyre samt et høj koncentrat af C - vitamin, som synligt udglatter, opstrammer og stimulerer til hurtig cellefornyelse for at opnå mere fasthed samt færre linier på ansigt og hals. Dobbelt afrensning med damp, som sikrer ultimativ optagelse af Age Smart hudpleje produkterne i ansigt og hals. Hudanalyse, eksfoliering, manuel dybderens, afslappende massage, special multivitamin maske, booster, øjencreme, afsluttenede anti age creme.

Effektiv multivitamin power frugtsyre treatment ansigtsbehandling, der Fornyer / booster huden

Vitaminkuren til glansløsheden i dit ansigt og hals. Hvis din hud trænger til en effektiv opkvikker, så er denne behandling lige sagen. Dobbelt afrensning af ansigt og hals, hudanalyse, damp, eksfoliering med mild frugtsyre, dybderens, ansigtsmassage, special vitamin maske, toner, frygtsyre booster, afsluttende øjencreme og dagcreme.

Gentlemen ansigtsbehandling.

Afrens, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, massage af ansigt, nakke og hals, maske, toner, øjencreme, dagcreme.

Teenage Ansigtsbehandling ( Dybderensende )

Lad mig hjælpe dig til at finde ud af hvilken hudtype du har, så du kan få den rigtige vejledning til brug af de hudpleje produkter, som netop passer til dig. Grundig afrensning, hudanalyse, damp, skånsom peeling, manuel dybderens, let massage, maske, toner og afsluttende dagcreme.